جوان آنلاین: دستگاه اتوماتیک پیوند درختان، رزین کروماتوگرافی خالصسازی پلاسمای خون، سیستم کنترل پایش وضعیت ماشین آلات دوار منطبق با BENTLY NEVADA ۳۵۰۰، باتری لیتیوم یون پیشرفته و پلتفرم دوقلوی دیجیتال از جمله محصولات رونمایی شده در این رویداد بود.
دستگاه اتوماتیک پیوند درختان
دستگاه اتوماتیک پیوند درختان با بهرهگیری از سیستمهای مکاترونیکی و کنترل الکترونیکی، پیوندکهای یکسان و بدون خطا را با سرعت و دقت بالا تولید میکند و جایگزین روشهای سنتی شدهاست. این دستگاه با جداسازی دقیق پوست شاخه در اطراف جوانه و قابلیت انجام انواع پیوندزنی، کاربری آسان و افزایش ماندگاری پیوندک را فراهم میکند.
رزین کروماتوگرافی خالصسازی پلاسمای خون
رزین کروماتوگرافی برای خالصسازی پلاسمای خونی انسان، محصولاتی پیشرفته در صنایع پاییندستی داروهای ضد سرطان است که در بومیسازی و رفع انحصار خارجی این مواد استراتژیک در زیست فناوری پزشکی نقش حیاتی ایفا میکنند. این محصول در تولید داروهای بیولوژیک، تولید واکسنهای نوترکیب، تولید داروهای مشتق از پلاسمای خون و زیست فناوری پزشکی کاربرد دارد.
سیستم کنترل پایش وضعیت ماشینآلات دوار منطبق با BENTLY NEVADA ۳۵۰۰
این سیستم با پایش پیوسته دما، لرزش و سرعت، از ماشینآلات محافظت میکند و با داشتن کارتهای مانیتورینگ متنوع، ابزارهای تحلیل روند، ثبت داده با سرعت بالا، تنظیمات هشدار و پروتکلهای ارتباطی امن ارائه میدهد.
باتری لیتیوم یون پیشرفته
صنعت باتریهای لیتیوم یون با توسعه خودروهای الکتریکی و انرژیهای تجدیدپذیر نقشی کلیدی در حفظ محیطزیست، ایجاد ارزش افزوده و فرصتهای شغلی دارد و به دلیل طول عمر و سرعت بالای خود برتری دارد. این باتری در خودروهای الکتریکی، سیستمهای ذخیره انرژی، سیستمهای پشتیبان برق و زیرساختهای انرژی تجدیدپذیر کاربرد دارد.
پلتفرم دوقلوی دیجیتال
پلتفرم دوقلوی دیجیتال صنعتی مانا با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته، مدلهای دیجیتالی دقیقی از داراییها و فرآیندهای صنعتی ایجاد میکند و از طریق شش زیر محصول تخصصی، امکان پایش، تحلیل و بهینهسازی لحظهای عملیات را فراهم میسازد و منجر به کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری میشود. معماری باز و ماژولار آن، پیادهسازی تدریجی و انطباق با زیر ساختهای موجود را تسهیل میکند و با روش SPL توسعه یافته است. این محصول نیز در حوزههای نفت، گاز و پتروشیمی، انرژی و تجهیزات و ماشینآلات کاربرد دارد.
اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیاردی برای فناوریهای بار اول
همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه این مراسم از اعطای تسهیلات مالی کلان ملی و بینالمللی تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان برای فناوریهای بار اول خبر داد. محمدصادق خیاطیان ارتباط با برنامههای صندوق در راستای حمایت از تولیدات بار اول گفت: برای تولیداتی که موفق به انعقاد قرارداد شدهاند، صندوق آمادگی دارد با ارائه تسهیلات مالی کلان ملی و حتی بینالمللی تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان، از قراردادهای منعقدشده در چارچوب تأمین مالی حمایت کند. وی با اشاره به جایگاه ویژه اینوتکس برای توسعه فناوری در کشور اظهار کرد: در گذشته خلأ چنین رویدادهایی در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور احساس میشد؛ رویدادی که بتواند سالی یکبار تمامی بازیگران این عرصه اعم از شرکتهای دانشبنیان، فناوران، سرمایهگذاران، صنعتگران، بازرگانان و کلیه فعالان حوزه علم و فناوری را گرد هم جمع آورد. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد: نکته حائز اهمیت این است که این رویداد صرفاً به نمایشگاهی برای تبادل میان تولیدکننده، مصرفکننده و سرمایهگذار محدود نمیشود، بلکه فرصتی برای شبکهسازی، انتقال تجربیات، یادگیری جمعی و برنامهریزی راهبردی به شمار میرود.